pátek 6. srpna 2010

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ VŠEM ÚČASTNÍKŮM DARŠANU

Milí čtenáři, milí návštěvníci daršanu

Máme tu dnes pro Vás důležité sdělení. Velmi nás těší Váš velký zájem o setkání se Svámím a děkujeme všem, kteří se řádně zaregistrovali. S takto velkým zájmem však souvisí též skutečnost, která nás, veřte, opravdu mrzí.

Nově přihlášeným už bohužel nemůžeme poskytnout nebo zaručit místo v sále. Jste samozřejmě všichni vítáni a každému bude umožněno si přijít pro daršan (požehnání). Nicméně náš počet již nyní výrazně převyšuje kapacitu sálu. Čas po dobu čekání na obdržení požehnání je však možno strávit v přilehlých prostorách, kde je pro Vás připravena provizorní čajovna a obchůdek s posvěcenými věcmi ze Svámího ašrámu Shree Peetha Nilaya.

Nabízí se též možnost přijít na celou akci později, (doporučujeme např. v 19 nebo 20 hod. večer) kdy je šance na uvolnění některých míst v sále účastníky, kteří budou odjíždět do vzdálených měst apod.
Jinými slovy, lidé dříve nahlášení mají při vstupu přednost před ostatními. Uctivě vás prosíme, abyste tuto skutečnost akceptovali a na místě dbali rad pořadatelů. Dovolujeme si upozornit již předem na to, že vstup do auly, ve které so koná daršan, je povolen pouze bez obuvi.

U vchodu do sálu bude probíhat registrace od 16:00 hod a nejdříve bude vstup umožněn včas registrovaným. I ty však prosíme o projevení tolerance a sounáležitosti tím, že po určité době uvolní svá místa nově příchozím.

Všem děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání s Vámi.

Organizační tým daršanu

Žádné komentáře: