čtvrtek 26. srpna 2010

Daršan v Praze


Yamunashree, která doprovází Swámího Vishwanandu při jeho daršanovém turné po Evropě, píše:
..Začátek daršanu byl plánovaný na sedmnáctou hodinu. Swámíjí, který poskytl od 16:00 – 17:30 hod v internetovém studiu cestyksobe.cz interview, přišel v 17:45. V tu dobu se sál již chvěl pod zpěvem „Narayana Mantry“.

Protože tento sál pojmul pouze 250 lidí, byla pronajata tělocvična v suterénu budovy. Zde mohlo dobu svého čekaní na vstup do auly trávit dalších 250 návštěvníků. Přímý přenos daršanu z auly se bohužel nepodařil, takže nemohli jeho průběh sledovat. S velkou trpělivostí čekali v předsálí a na schodech až na ulici, nežli dostali možnost vstupu do sálu. Vše probíhalo nádherně a plynule s velkou radostí a oddaností. Organizační tým pracoval velkolepě – uprostřed Prahy – více než 550 lidí.....pro mnohé z nich to byl první daršan Swámíjího! Děkujeme co nejsrdečněji jménem bhaktimargy!

Pandit Dr. Satya Narayana Dasa se stal během cesty jako zpěvák bhadžanů a řečník pevnou součástí našeho „týmu“, hudebníci s klavíristou nadchli přítomné. Mnoho spokojených a šťastných lidí v Praze (kteří přicestovali z různých oblastí země i ze zahraničí – mimo jiné z Polska, Chorvatska) mohlo takto zažít poselství srdce našeho Swamíjího a šířit ho dál!

Žádné komentáře: