středa 26. srpna 2015

S Bhakti Margou na Čajomíru.

Krásné nedělní ráno přilákalo na pražský Vyšehrad velké množství lidí, toužících strávit příjemný den na tomto významném místě českých dějin a okusit nabídku čajoven a další doprovodný program v rámci letošního festivalu Čajomír.
A i my jsme byli u toho! Nabídli jsme jim ochutnávku technik,  které přinesl náš milovaný Gurudev Sri Swami Vishwananda světu. Připravili jsme pro ně OM Healing, zpěv bhajanů a street kirtanový průvod.

Podívejte se na pár obrázků z tohoto úžasného dne...


Zatímco jsme připravovali oltář, muzikanti ladili a spustili "zahřívací kolo".



První OM Healing ve 12 hodin přilákal nedočkavce, kteří si ho chtěli vyzkoušet.


Během celého dne zněly areálem Vyšehradu naše bhajany a měly úspěch!  Hudba prostě všechny sbližuje...



            Gurujiho mise v praxi - široká nabídka, včetně malých rostlinek tulsi.


Celé odpoledne se proud lidí, navštěvující naše místo u zdi pod stromy, skoro nezastavil. Kromě návštěvníků festivalu si pro informace o Atma Kriya Joze, OM Healingu a Sri Swamim Vishwanandovi a jeho misi přišlo i nespočet zahraničních turistů, kteří procházeli kolem.


Je 15 hodin a druhý OM Healing právě začal.





Později odpoledne vyrážíme mezi festivalové stánky na street kirtanový průvod, za doprovodu harmonia, mridanga a dalších nástrojů.







Ti, kteří byli s námi, mohou potvrdit, že se celý den velmi vyvedl, užili jsme si ho nejen my, ale věříme i příchozí, kterým jsme předali alespoň trošku z poselství našeho milovaného Gurujiho - Just Love. Příští rok jdeme určitě znovu...

Hari Bol!

(více fotografií z této akce naleznete na Facebooku na našem profilu Bhakti Marga CZ)

Žádné komentáře: