neděle 26. dubna 2015

Přibližujeme se k Oslavám desátého výročí Bhakti Margy.


Kromě našeho "každodenního vytížení" (v případě, že se dá o něčem takovém hovořit...) jsme  v současné době zaměstnáni zejména přípravami na velkou oslavu...

Oslavu desátého výročí Bhakti Margy

a rád bychom ji udělali tak krásnou jak jen může být!

Za prvé tam bude mnoho výborně chutnajících a sladkých pokrmů, občerstvujících tělo, za druhé mnoho skvělých vystoupení, které budou občerstvovat vaše duše:

Protože hudba je velmi důležitou součástí Bhakti Margy, objednali jsme opravdu požádně velké a profesionální "jeviště pod širým nebem", na kterém bude během třech dnů probíhat vynikající hudební program.


Nejprve si budeme užívat hudební skupinu Karthigesan z Jižní Afriky (v pátek večer), která zde v Bhakti Marze / Shree Peetha Nilaya byla j při mnoha příležitostech. Zde je videozáznam jejich hudby:




A tady je video báječných kirtanistů z USA, kteří se představí v sobotu večer. Jsme opravdu rádi, že se můžeme s nimi setkat a "rockovat" s nimi. Jsou mladí, svěží a plni oddanosti: 



...a nakonec video s okouzlujícím Bittu Malickem, který potkal Swamijiho osobně poprvé během nedávné Pilgrimage do Vrindávanu, letos v březnu (Festival Holi). Je velmi známý nejen v Indii, ale také v Rusku, a je velmi šťastný, že bude zpívat na Oslavě Swamijimu a Jeho hostům!




My tady v Bhakti Marze ve Springen bychom byli velmi rádi, pokud můžete všichni, opravdu všichni, se k nám připojili a oslavovat a uctít s námi Swamijiho práci za posledních 10 let, s vděčností a radostí. Jak jistě víte: Jsme v oslavách velmi dobří! 
Tak pojďte s námi užít si nezapomenutelný čas, který bude znamenat začátek Nové Éry vědomí.

Žádné komentáře: