úterý 14. dubna 2015

Oslavy 10let Bhakti Margy, 10. - 12. července 2015.

10 až 12 července 2015 proběhne ve Shree Peetha Nilaya (Springen, Německo), nejdůležitější událost pro Bhakti Margu. Bude věnována uctění desátého výročí mise Sri Swamiho Vishwanandy, Bhakti Marze. Každý oddaný, který je schopen na této akci být, by měl přijet.

Vytvoření největší události pro BM, začíná u vás. Obrázek úsměvu vašeho Gurua, když uvidí všechny nové tváře, které přišly díky... vám. Je to pro vás/nás nejlepší způsob jak Mu říci "děkuji". Chceme Ho překvapit ohromnou účastí, která překročí všechna naše očekávání.

Budeme si užívat tři noci světových renomovaných hudebních vystoupení, celou řadu aktivit Bhakti Margy, prezentací a satsangů během dne, ruchu u řady stánků, plus čerstvé vegetariánské indické a západní stánky s občerstvením, aby vás udržely neutuchající a nakrmily.

Zavolejte svým přátelům, zaregistrujte se, rezervujte si ubytování a připravte se na párty desetiletí! Klikněte na následující odkaz pro registraci:

Pokoje v Centru jsou na akci plně obsazeny. Ale nebojte se, udělali jsme pro naše hosty předběžné rezervace v řadě hotelů a penzionů v blízkém regionu, které jsou rezervovány pro BM do 30. května 2015. Při rezervaci je nutné sdělit "Bhakti Marga". Můžete mít pěkné cenově dostupné pokoje pro sebe, svou rodinu a své přátele. Pro přístup k možnostem ubytovací použijte následující odkaz:

Místo: Shree Peetha Nilaya, Am Geisberg 1-6, 65321 Heidenrod - Springen, Německo.

Žádné komentáře: