čtvrtek 9. dubna 2015

"Festival Just Love" a 10 let Bhakti Margy!


Přijměte srdečné pozvání na významnou událost roku - "Festival Just Love"...


Tento festival se uskuteční ve Shree Peetha Nilaya ve dnech 10. - 12. července 2015, při příležitosti 10-tého výročí Bhakti Margy.

V dalších letech bude pořádán ve Shree Peetha Nilaya pravidelně. Je to nejen událost pro oddané, ale také skvělý způsob, jak pozvat přátele a rodinu, kteří nejsou oddanými, ale hledají zábavný způsob, jak oslavit víkend v létě, se skvělou hudbou a občerstvením. 
Pro více informací o programu klikněte na tento odkaz: www.justlovefestival.org

Vzhledem k tomu, že je Centrum pro tuto událost zcela zaplněno, k ubytování využijte místa v okolních penzionech a hotelech, které s touto událostí počítají, Bhakti Marga zde předrezervovala místa do 30.května 2015, při jednání vždy uvádějte "Just Love festival". Seznam míst je uveden zde: 
http://www.bhaktimarga.org/events/accommodations

V rámci festivalu budou rozmístěny i různé stánky, kde mohou jednotlivci / firmy předvést své předměty a produkty. Pokud o něčem takovém uvažujete, kontaktujte Bhakti Marga koordinátora země (czech@bhaktimarga.org), který vaši nabídku / požadavek předá organizátorům, pro zvážení vhodnosti, a následnou přípravu stánku a dalších potřebných věcí.

Těšíme se na shledání s vámi všemi a 
krásně prožitý společný čas!

Žádné komentáře: