úterý 20. listopadu 2012

Světlo, jež nás spojuje... (zápisky z Maha OM healingu, ale nejen z něj)


Minulý týden jsme měli, společně s mnohými z Vás, možnost zažít krásná a velmi požehnaná setkání, obohacená vzácnou přítomností dvou hostů - Swamini Vishwalakshmianandama z USA a Swamini Vishwamohini z Jižní Afriky. Všem, kteří jste se zapojili, pomáhali jste s organizací jednotlivých setkání a přišli jste, bych chtěla moc poděkovat. I těm z Vás, kteří jste nemohli být přítomi fyzicky, ale v duchu a modlitbách jste byli s námi, i Vám moc děkuji za podporu, která dává všemu energii vznikat :-). Znovu jsem si díky Vám všem uvědomila, jak vzácné a krásné je, pokud lidé dokáží a snaží se v lásce spolupracovat :-). Zážitek jednoty, která je vytvářena pestrostí a rozmanitostí jednotlivých lidských povah a jedinečných darů, které každý z nás sám za sebe a pro druhé neseme... Vše toto dohromady v lásce a s respektem sdílené, vytváří ty nejkrásnější vibrace co znám, nejen na Maha OM healingu :-)))), a proto znovu musím jen říct - díky!
Bez Vás všech by to nebylo tak hezké :-))).

Ještě den před Maha OM healingem, v sobotu po příletu obou Swamini, se konal obřad Kalash puja, vedený Swamini Vishwamohini k Mahavataru Babajimu a Ramovi, který představuje aspekt správného konání - dharmy, svátkem Divali se též slaví jeho návrat ze čtrnáctiletého období stráveného ve vyhnanství v lese. A svátek světel Divali nám připomíná naše vlastní znovuobnovené vnitřní světlo...

Již během sobotního večera, po obřadu, se rozhostil ve všech zúčastněných tichý mír a vnitřní radost, která se pak objevovala i ve dvou následujících dnech po každém dalším společném setkání a mnozí jste ji zažili též :-). Během nedělního dne proběhl společný velký OM healing, zpívání, satsang a též individuální setkání přítomných s oběmi Swamini. Během času, kdy Swamini Vishwalakshmianandama dávala intervia v soukromí, Swamini Vishwamohini se s vřelostí sobě vlastní ujala obřadů před oltářem, žehnání, spolu s ostatními zpěvu bhajanů a prostému bytí s lidmi v sále... Krásné fotky z probíhajícího záverečného arati a radost ve tvářích zúčastněných prozrazují vyjímečnou atmosféru...
A víte kolik bylo platících účastníků? ...přesně 108 ! 
Swamini Vishwalakshmianandama se s námi během nedělního Maha OM healingového setkání  a pak ještě jednou během setkání ve Sluneční čajovně v Kladně následující den podělila o poselství, které s žádostí o předání lidem v Čechách obdržela v letadle od samotné Maha Lakshmi :-). 

Zde je toto poselství, jak ho ve zkrácené podobě zapsala Jaruška Stejskalová z Kladna: 

Poselství Božské Matky Lakshmi pro obyvatele České republiky z 10.11.2012
(Přijala Swamini Vishwalakshmianandama z USA, autorka knihy „V jednotě s Bohem“ – zachycující přijatá sdělení Mahavatara Babajiho)

Miluji všechny své děti stejně.
Je mnoho záhad (mystérií) zde na Zemi, které dosud nebyly odhaleny.
Doposud žijete ve světě duality.
Vězte, že každá zkušenost má svůj Božský účel.
Pamatujte na to, že Božská Matka je od Vašeho narození stále s Vámi a je Vám přístupná neustále i v časech potíží, kdy se vykonává Boží vůle, která Vám nemusí být vždy příjemná.
Pomohu Vám projít i těmito těžkostmi.
Pamatujte, že Vás miluji mnohonásobně více, než si lidská mysl dokáže představit.
Posílám požehnání a lásku každému z Vás .



Zároveň se během setkání v Kladně, při závěrečné meditaci, podle slov Swamini Vishwalakshmianandama rozprostřela v onom znovunastalém tichu nad našimi hlavami Babajiho jantra, kterou pak Swami Vishwananda umístil do našich srdcí. (Přítomnost obou Mistrů byla na všech setkáních pociťovatelná a bylo možné vnímat ji v mnoha detailech).

Zde je kratičký popis  symboliky Babajiho jantry:
Bod uprostřed představuje Boha a nás - v Jednotě. My z něj, prostřednictvím prožitků jednotlivých životů, nejprve cestujeme ven a později se vracíme opět do Jednoty s Bohem. Ten, kdo měl srdce otevřené a jantru přijal,  pak ve vhodné chvíli obdrží  pomoc na své duchovní a životní cestě. Prostřednictvím Babajiho jantry v srdci budou vyneseny na světlo ve správný moment veškeré vědomosti, které v sobě každý z nás má...


Obě Swamini skvěle spolupracovaly, jako báječný tým. Bylo nádherné je obě pozorovat, jakými úžasnými nástroji Božími dokáží být, ať už v odpovídání na dotazy lidem, přijímání poselství,  žehnání či  provádění obřadů... Přítomnost jich obou a donesené dary zůstanou navždy jako vnitřní světlo v srdcích mnohých z nás...
Moc děkujeme!

S láskou
Swarupini 

P.S.: Z časových důvodů nedošlo bohužel k plánovanému promítání obrázků z Himaláje. Omlouváme se návštěvníkům, kteří se na ně jistě těšili. Budeme se snažit připravit nový termín a informace vložíme zavčas na tento blog. Děkujeme za laskavé pochopení.






Více fotografií najdete na: http://www.uschovna.cz/ pod kódem K1NU5II2J4XN2AZX-D3M

Žádné komentáře: