středa 19. září 2012

Realizace věčné blaženosti.

Bůh vám sem všechny poslal nejen aby jste tu byli, aby jste tu pouze pracovali, poslal vás sem uvědomit si jednotu s Ním, zbavit se stínů které zakrývají vaši duši. Když tyto stíny odstaníte, světlo se rozzáří. Síla mysli bude menší, ale síla srdce bude větší. Budete více milující a klidnější, a nejjednodušší způsob jak to udělat, je pomocí meditace. Stane se to pouze tehdy, když si najdete čas pro sebe, když si najdete čas a podíváte se hluboko dovnitř sebe a tak si to uvědomíte. Můžete pomáhat, můžete milovat, ale bez lásky k sobě především, bez uvědomění si této lásky v sobě, je těžké doopravdy milovat.

Takže nejprve pracujte na tom, aby jste začali mít rádi sami sebe, věřili v sebe, v to co cítíte, v intuici.

Když budete věřit v sebe, budete věřit v Boha. Když budete mít rádi sebe, budete milovat Boha a budete milovat všechny bez jakýchkoli podmínek, bez posuzování. Bude to prostě čistá láska.

Sedněte si každý den po dobu 15 minut a ponořte se do božské blaženosti, která je hluboko ve vás. Zapomeňte na svět. Zapomeňte i na vaše tělo, ale soustřeďte se na Božství hluboko ve vás.

Člověk je inkarnací Nejvyšší kosmické věčné blaženosti. Pokud o sobě smýšlíme jako o této blaženosti a zaměříme se na ni, staneme se jí, ale našim vlastním úsilím.


Žádné komentáře: