pondělí 24. října 2011

JEN LÁSKA a V JEDNOTĚ S BOHEM v českém jazyce

Drazí čtenáři,

rádi bychom upozornili na dvě pozoruhodné a cenné publikace v českém jazyce, které vyšly v nakladatelství PRAGMA a byly vystaveny k prodeji poprvé na Bratislavském a Pražském daršanu Sri Swamiho Vishwanandy 23. a 24.9.2011.

Jedná se tu o knihy, které vycházejí postupně v mateřských jazycích žáků, přátel a oddaných Swamiho Vishwanandy a jeho Gurua Mahavatara Babajiho, aby tak šířily Boží poselství a promlouvaly k těm, jež se jimi cítí na své životní a duchovní cestě v hloubi svého srdce osloveni.

JEN LÁSKA je první větší knihou obsahující slova přímo od Swamiho Vishwanandy. Je též součástí série prací, které ještě vyjdou v brzké budoucnosti. Obsahuje sbírku 52 promluv vyjádřených plně realizovanou duší, umožňující každému z nás dosáhnout jednoduchým způsobem Božské Světlo.


Kniha V JEDNOTĚ S BOHEM představuje sérii epištol a dopisů napsaných metodou božského přenosu, kterou Nesmrtelný Jagadguru Mahavatar BABAJI popisuje jako "komunikaci od srdce k srdci a od mysli k mysli". Prostřednictvím své žačky Swamini Vishwalakshmianandama (Utpalavati-Jean Peterson) nám nabízí možnost meditovat s ním ve čtyřech různých meditacích, které mohou změnit naše vědomí. Babaji osvětluje stezku pro transformaci a naladění se na Božství a ujišťuje nás zároveň, že je to možné pro každého.

Knihy můžete objednat na adrese: shivani@email.cz

Cena: JEN LÁSKA 288,- Kč

V JEDNOTĚ S BOHEM 180,- Kč

plus poštovné a balné 90,- Kč

Výtěžek z prodeje obou knih je určen na podporu výstavby mezinárodního centra Sri Swamiho Vishwanandy Shree Peetha Nilaya v Německu - Springen.

Žádné komentáře: