čtvrtek 14. dubna 2016

Bhakti Marga Česká republika - novinky v oblasti médií.

Džai Gurudév,
máme radost, že můžeme oznámit několik novinek, které jsme pro Vás připravili v rámci on-line médií Bhakti Margy Česká republika. 

První novinkou je spuštění nových webových stránek http://bhaktimarga.cz/, na nichž naleznete veškeré podstatné a aktuální informace o Šrí Svámím Vishwanandovi a Jeho učení, o aktivitách Bhakti Margy Česká republika, o zemském Svámím Vishwabaladharanandovi, o dění v Bhakti Marze na mezinárodní úrovni, o misi Šrí Svámího Vishwanandy po celém světě a mnoho dalšího. Stránky přináší také zprávy a videa v českém jazyce s učením Šrí Svámího Vishwanandy a budou průběžně aktualizovány a doplňovány o nové zprávy a informace, události a také možnosti jak se aktivně zapojit do dění v Bhakti Marze Česká republika. Důležitou částí nových webových stránek jsou sekce „kalendář“, kde budou uceleně k nalezení veškeré události pořádané Bhakti Margou Česká republika včetně aktivit českého zemského Svámího Vishwabaladharanandy nejen v ČR ale také po celém světě, případně aktivit a událostí se Šrí Svámím Vishwanandou v České republice. Dále sekce „séva“, kde budou uceleně k nalezení různé možnosti jakým způsobem se aktivně zapojit do sévy v Bhakti Marze Česká republika a také v Bhakti Marze na mezinárodní úrovni. Stránky jsou obsáhlé a přinášejí mnoho informací v českém i anglickém jazyce. 

Dále s radostí oznamujeme vznik 2 nových oficiálních telegramových zpravodajských kanálů Bhakti Margy Česká republika:
1) „Šrí Svámí Vishwananda živě!“
2) „Bhakti Marga Česká republika“

První kanál s názvem „Šrí Svámí Vishwananda živě!“ bude zaměřený výhradně na zprávy a tweety přímo od Mahámandaléšvára Sri Swamiho Vishwanandy „ŽIVĚ“.
Pro odběr zpráv z tohoto kanálu v aplikaci Telegram vyhledejte @bhaktimargacr, otevřete kanál a v dolní části obrazovky klikněte na „join“. Následně se na obrazovce objeví text “You joined this channel”. Tímto jste přihlášeni k odběru zpráv z tohoto kanálu.

Druhý kanál s názvem „Bhakti Marga Česká republika“ bude zaměřený výhradně na každodenní novinky a informace o Šrí Svámím Vishwanandovi, dění v Bhakti Marze Česká republika, dění v Bhakti Marze na mezinárodní úrovni, informace ze Shree Peetha Nilaya, praktické a organizační informace Bhakti Margy a zprávy a aktivity zemského Svámího Vishwabaladharanandy.
Pro odběr zpráv z tohoto kanálu si nainstalujte aplikaci Telegram na mobilní telefon nebo počítač, vyhledejte @svamivishwananda, otevřete kanál a v dolní části obrazovky klikněte na „join“. Následně se na obrazovce objeví text “You joined this channel”. Tímto jste přihlášeni k odběru zpráv z tohoto kanálu. 

K odběru zpráv z obou nových oficiálních kanálů Bhakti Margy Česká republika je tak nyní možné přihlásit jednoduše několika kroky bez nutnosti být přihlášen k odběru zpráv 3 osobou.
Zprávy na nových kanálech bude přinášet tým Bhakti Margy Česká republika v českém jazyce ve spolupráci s Bhakti Margou international a Shree Peetha Nilaya. Pro potřeby osobní nebo skupinové komunikace prosíme využívejte soukromé chaty a soukromá on-line média, aby byly tyto 2 nové chaty přehledné a potřebné zprávy byly všemi rychle dostupné a lehce dohledatelné. Stávající chat „Bhakti Marga CZ“ bude k dnešnímu dni ukončen a veškeré oficiální zprávy Bhakti Margy naleznete již na obou nových kanálech, na nových webových stránkách a na blogu. 

Na závěr bychom Vám chtěli oznámit vznik nového oficiálního youtube kanálu Bhakti Margy Česká republika, který přináší videa se Šrí Svámím Vishwanandou s českými titulky ze sérií videí jako jsou „Vhledy Mistra“, „Bhagavat Gíta“, „Satsang“ a další. Dále přináší videa se Svámím Vishwabaladharanandou a videa o dění v Bhakti Marze Česká republika a Bhakti Marze celosvětově. Tým Bhakti Margy Česká republika kanál spravuje a průběžně jej doplňuje o nová videa. Naleznete jej na tomto odkaze, kde se můžete také přihlásit k odběru: https://www.youtube.com/channel/UChug9wsMHIITx4MGXaW638g.

S láskou, 
tým Bhakti Margy Česká republika

Žádné komentáře: