úterý 25. prosince 2012

Promluva Swámího Vishwanandy 24. 12. 2012: Všech sedm dveří k nebeskému obydlí Narayany a Lakshmi je otevřeno.

  
Premavatár Swámí Vishwananda poskytl nám všem na Štědrý den kolem 15. hod. krátký satsang o „Významu Vánoc“.
Hovořil o třech aspektech opravdového významu Vánoc, kterými jsou Mír, Láska a Oddanost. Řekl, že z těchto tří je zapotřebí mít pouze odevzdání Bohu, abychom je získali všechny. Oddanost vede k Lásce a Láska k Míru.
Řekl též, že jsou možná někteří lidé překvapeni, že jsme stále ještě tady po 21. prosinci, ale že tu byla ve skutečnosti významná astronomická událost, konstelace s velkým dosahem. Nebyl to totiž 21. prosinec, nýbrž „včerejšek“, 23. prosinec. Řekl, že toto je velmi speciální doba, v níž jsou všechny sedmery vstupní dveře do Vaikunthy (nebeského obydlí Narayany a Lakshmi) otevřeny – to se vyskytne jednou za milion let. Tato speciální energie tu setrvá po dobu tří dnů (23., 24. a 25. 12.2012).
Vyprávěl o tom, jak je každá osoba a každá akce řízená Bohem a že každý člověk sám o sobě JE manifestací Boží, která se posunuje od negativních vlastností k pozitivním vlastnostem (které nese každý v sobě - dokonce i světci).
Záleží na tom, čemu ve svém nitru přikládáš důležitost. Chceš-li dosáhnout realizace, zaměř se na srdce a odevzdej se vnějším okolnostem tak, aby pomohly růstu této pozitivity. Když analyzuješ své myšlenky a vnějších akce, přiblížíš se k Božství, které máš uvnitř.

Doufejme, že nahrávka Swámího proslovu bude brzy k dispozici.

(Převzato z blogu Virtual-Babaji-Vishwananda, zpráva ze Shree Peetha Nilaya od Swamini Vishwalakshmianandama)

Žádné komentáře: