sobota 12. června 2010

Zítra má Swámijí narozeniny !




Milí přátelé naší rodiny,

máme velkou radost, že Vám můžeme sdělit něco vyjímečného:
Swámí Vishwananda dal před týdnem naší fotografce příležitost k tomu, aby jej vyfotografovala zde ve Springen, v našem v překrásném okolí. Víme, že přátelé na celém světě již delší dobu takové snímky očekávají a nyní Vám můžeme nabídnout jeden (nebo více) z nich, spolu s dalšími cennými předměty. K oslavě výročí 32. narozenin Šrí Swámího Vishwanandy jsme svázali speciální balíček .

Toto je jeho obsah:

1 fotografie Vaší volby ( velký formát: 30 x 40 cm)
1 nové CD: 2 Swami Vishwananda zpívá Shiva Bhajany (live)
Vonné tyčinky Šrí Swámího Vishwanandy
2 různé ochranné karty, od Jaahnvi (Judit Hildebrandt). Motivy andělů a duchovních obrazů na malých, laminovaných kartách (velikost 5,5 x 8,5 cm).

V ceně tohoto balíčku - 108 Euro - je zahrnuto poštovné.
Koupí tohoto balíčku podporujete současně Shree Peetha Nilaya / Swámího práci.
Tato zvláštní nabídka potrvá omezenou dobu a sice narozeninami Swámího, dne 13.června počínaje do 31. července 2010.

Tento balíček můžete objednat na stránkách:
www.bhaktishop.com, http://www.bhaktishop.de/shop/catalog/browse?shop_param
anebo jednoduše na adrese: hemamalini@bhaktimarga.org.

Dovolte nám, abychom co Vám všem nejsrdečněji poděkovali, získali jsem již tolik podpory z Vaší strany ! (Pro informaci klikněte zde). Během tří týdnů jsme obdrželi téměř 400 000 Euro a máme před sebou ještě dalších sedm týdnů ke konečnému dosažení našeho cíle, který činí 500 000 Euro. Tento obnos je nutný k tomu, abychom mohli stavbu započít. Pokračujme tak dál ! Náš tým Vás bude v příštích týdnech kontaktovat aby Vám poděkoval a pokud byste se rádi přidali v práci tohoto týmu napište nám na adresu fundraising@haktimarga.org.

Budeme mít radost, když nám sdělíte, která z fotografií se Vám nejvíce líbí!
adresa: photos@bhaktimarga.org
Pokud byste se chtěli přihlásit k pravidelnému odběru novinek a zpráv o plánovaných akcích prosíme, učiňte tak na adrese: http://intranet.bhaktimarga.org


Z připravované prezentace s informacemi o Centru Shree Peetha Nilaya -Springen zveřejňujeme již nyní tento rozhovor se Swámím Vishwanandou :

ROZHOVOR SE ŠRÍ SVÁMÍM VIŠVÁNANDOU

„Naše Centrum je projektem jednoty pro všechny. Skutečností se ovšem stane pouze tehdy, když všichni dohromady spojíme ruce“

Abychom získali od Svámího inspiraci pro představení tohoto projektu, položili jsme mu pár otázek ohledně současné situace v centru. Zde jsou jeho odpovědi na otázky, které si možná mnozí z nás kladou:

- Je pravda, že Springen bude mezinárodním centrem Tvé práce?
Samozřejmě, už jím je!

- K čemu takové centrum slouží?
To je prosté: Je tu pro pomoc lidem na duchovní cestě. Je to místo, kde se lidé mohou scházet a pracovat na svém duchovním růstu, účastnit se duchovního života, a poté vnášet to, co zde získali, do okolního světa.

- Proč chceš mít mezinárodní centrum zrovna zde?
Božská Matka si toto místo vybrala. Má práce je většinou zde v Evropě, a tak je pro lidi snadné sem přijet. A je to blízko mezinárodního letiště.

- Co lidé v této době nejvíce potřebují?
Nalézt sami sebe, nalézt mír, cítit skutečnou lásku. Nejen o ní mluvit, ale cítit ji. Toto je místo, kde mnozí našli svou cestu, našli bezpodmínečnou lásku.

- Jaké aktivity zde plánujete a čeho jimi chcete dosáhnout?
Modlitby, oslavování Boha, aby lidé mohli nalézt Božství ve vlastním životě! To se děje i skrze Átma Krijá jógu, OM Healing a další aktivity.

- Čemu nás jako mezinárodní rodinu Bhakti Marga má naučit současná situace?
Tomu, že všichni musí spojit ruce, jestliže chceme mít duchovní základnu pro každého. Je to projekt jednoty pro všechny, ale skutečností se stane jen tehdy, když všichni dohromady spojíme ruce. Je čas sjednocení, čas myslet na celek, nejen na sebe. Je nám dána příležitost navzájem se sobě otevírat, vytvářet si mezi sebou toto spojení.

Centrum patří všem. Je místem, kde můžeme pomoci mnoha lidem. Je místem, kde je každému přímo předávána láska Božské Matky. Byl bych rád, aby kdokoli, kdo může pomoci, pomohl jakýmkoli způsobem. Vše, co jsme mohli udělat sami, jsme udělali. Nyní je čas, aby každý podle svých možností finančně přispěl na to, aby bylo možno dokončit vše, co ještě zbývá.

Překlad: Karin K. /Č.R.

Žádné komentáře: