středa 23. ledna 2013

Využívejte spolujízdu!

Při stále se zvyšujícímu počtu osob, které navštěvují Centrum ve Springenu a chtějí se zúčastnit daršanů a dalších akcí se Swamim Vishwanandou, a omezené možnosti parkování přímo v Centru, připomínáme a zároveň doporučujeme využívat více možnosti spolujízdy prostřednictvím specielního odkazu Bhakti Margy.

Již delší dobu je tento odkaz k dispozici také na našem blogu po pravé straně, pod termíny akcí,
slouží komukoli, tedy i pro cesty z Čech či Slovenska a zpět, nejen zatím hojně využívané dopravě z Franfurtského letiště a na letiště.

Pod tímto obrázkem autíčka


s názvem SPOLUJÍZDA, se otevře po kliknutí tabulka, kde se zobrazí aktuelní nabídka a poptávka spolujízdy.
Stránky Bhakti Marga Travel Sharing zobrazené v angličtině je možno přepnout také do němčiny a ruštiny.




V záhlaví tabulky, na liště, najdete aktuelní nabídku a poptávku spolujízdy - TRAVEL SHARES, možnost doplnit svou vlastní nabídku a poptávku – ADD TRAVEL SHARE, ale také cestovní informace a seznam hotelů a penzionů v okolí.
V tabulce CURRENT TRAVEL SHARES je pak seznam  aktuelních nabídek  a potávek,   místo odkud se vyjíždí FROM – cílá stanice TO – datum a přibližná hodina TIME – typ nabídky, tedy zda se jedná o nabídku OFFER či poptávku SEARCH – počet osob FREE SPACE… po kliknutí na slovíčko VIEW se zobrazí detaily, zejména jméno osoby, která konkrétní spolujízdu nabízí/ poptává se a kontakty na ni.

V části nazvané ADD TRAVEL SHARE můžete také vyplnit a uložit vlastní nabídku, pokud shledáte, že budete mít v autě či taxi volné místo a rádi by jste někomu pomohli…

Offer or search / From place / To place / Time of travel /Date / Time /Cost EUR / Type of travel / Contact name / Contact mail / Contact mobile / Number of free spaces / Description / Spoken languages

Obdobně zde vyplníte odkud a kam jízda bude, datum a hodinu, zda jde o nabídku či zda spolujízdu hledáte/ poptáváte, počet míst… Nezapomeňte na kontaktní údaje – mailovou adresu či telefon na vás a řeč kterou se domluvíte.

Věříme, že tak jak Swami ve svém poslání probouzí a šíří Božskou Lásku a cestu bhakti - oddanosti lidstvu, stejně tak i vy, po jeho vzoru, vnesete tento způsob lásky a jednoty do každodenního života…

Spoustu krásných zážitků při společném cestování !


Žádné komentáře: