čtvrtek 15. prosince 2016

Vánoční Požehnání se Svámím Vishwabaladharanandou v Brně

Drazí přátelé,
Od návštěvy Paramahamsy Šrí Svámího Vishwanandy, kdy v Praze během dvou dnů dal osobní požehnání 2700 příchozím, uplynulo již několik měsíců a my bychom Vás rádi pozvali na další společné setkání, tentokrát se zemským Svámím Vishwabaladharanandou, přímým představitelem Paramahamsy Vishwanandy pro Českou republiku a Slovensko. Příležitost k setkání se naskytne 17. 12. 2016, kdy se ve Společenském centru Bystrc, Odbojářská 2, v Brně – Bystrci uskuteční 2. vánoční požehnání se Svámím Vishwabaladharanandou.

Bohatý program, který je pro Vás zajištěný, začíná od 12 hodin Gurupúdžou k padukám Paramahamsy Vishwanady, kterou provede Svámí Vishwabaladharananda. Následně Svámí Vishwabaladharananda, jakožto nositel energie a požehnání Paramahamsy Vishwanandy, předá všem příchozím toto požehnání, které je významnou, činnou a přímou pomocí na duchovní cestě a cestě životem. V průběhu Satsangu můžete položit Svámímu Vishwabaladharanandovi otázky. Získáte živé odpovědi, které se dotknou nejen mysli, ale i hlubších rovin Vašeho bytí. Svámímu také budete moci osobně předat dopisy s Vašimi modlitbami a prosbami. Program bude provázet společné zpívání vánočních koled, manter a bhadžanů, které podpoří předvánoční atmosféru lásky, harmonie a sdílení. Celé setkání ukončíme společným Mahá OM Chantingem za světový mír.
Přijďte zažít požehnání Paramahamsy Vishwanandy předávané Svámím Vishwabaladharanandou. Přijďte prožít hlubokou, bezpodmínečnou lásku, která sídlí uvnitř Vašeho srdce. Přijďte si pro prožitek, který pro Vás může být začátkem silného transformačního procesu, který vede k nejvyššímu cíli zrození, k seberealizaci.
V případě, že se do Brna chystáte přijet a ještě jste se neregistrovali, prosíme, učiňte tak co nejdříve na bhaktimarga.cz/events/event/svami-vishwabaladharananda. Pokud to tak cítíte, neváhejte pozvat také své přátelé, kamarády, duchovní partnery či rodinu. Vítáni jsou všichni lidé všech věkových kategorií.
Vstup na Vánoční požehnání je volný, dary na pokrytí nákladů spojených s pořádáním akce jsou vřele vítány.
Věříme, že toto setkání pro Vás bude krásným duchovním zážitkem a odnesete si mnoho nezapomenutelných okamžiků do svých domovů.
Moc se těšíme na společné setkání.
S láskou,
Bhakti Marga Česká republika

Fotografie z loňského Vánočního Požehnání se Svámím Vishwabaladharanandou najdete zde

Video z Vánočního požehnání je dostupné zde.



 

Žádné komentáře: