čtvrtek 19. května 2016

Malování je meditace.

Miluji malování.
Rád maluji, protože vás to přivádí do takového soustředění, kdy vás nic neruší, dokonce ani
když kolem vás lidé mluví.
– 
Šrí Svámí Vishwananda 


Postřehy z Bhakti Marga Art Workshopu ve Shree Peetha Nilaya:
Ve Shree Peetha Nilaya právě skončil Bhakti Marga Art Workshop, s mnoha spokojenými účastníky. Byla to velmi kreativní skupina a každý namaloval krásný obraz. Užili jsme si vyjímečnou atmosféru, doplněnou meditativní hudbou nebo práci v tichu, a cítili mnoho požehnání a lásky! V této tvůrčí umělecké tvorbě budeme pokračovat jednou za měsíc. Zde jsou některé dojmy z workshopu...

Gauri SPN (Kristelle Sim)
Děkuji Jaahnvi za veškeré poznatky, pomoc a dodání odvahy, které jste poskytla během tohoto workshopu. Byla jste se svým časem a pozorností tak velkorysá. Dala jste nám možnost naučit se být trpěliví, přestat soudit sami sebe tak tvrdě, naučit se vidět jasněji a nechat se nést energií lásky, která pohybovala štetcem. Je toho tolik, co je třeba se dozvěděl, co je mimo papír, tužku, štětec a barvy - jaký je to dar být zde rezidentem a mít možnost procvičovat tuto velmi zvláštní formu sádhany. Ještě jednou díky za tento mimořádný zážitek a za pozvání moci přijít opět, každý měsíc!



Obdobných workshopů se můžete zúčastnit i v České republice a zažít něco podobného, při vnoření se do této krásné formy sádhany. Pro více informací a nabídku aktuelních kurzů kontaktujte Swarupini, kordinátora uměleckých projektů Bhakti Margy Česká republika:

(ikony Panny Marie, namalované účastníky nedávného workshopu ve Střemech 
v České republice)

Žádné komentáře: