středa 13. července 2016

Paramahamsa Vishwananda získává ocenění Bharat Gaurav v sídle Komory parlamentu Spojeného království.


V tomto článku vám přinášíme podrobnosti z předání tohoto ocenění, ale i vysvětlení, co ocenění Bharat Gaurav vlastně znamená...

V sobotu 2. července 2016 bylo v sídle Komory parlamentu Spojeného království Paramahamsovi Šrí Svámímu Vishwanandovi předáno ocenění Bharat Gaurav za celoživotní zásluhy. Ačkoli nikdy tuto čest neočekával, Paramahamsa Vishwananda toto ocenění přijal a na Twitteru napsal: „Právě přejímám ocenění Gaurav v sídle Komory parlamentu Spojeného království, nicméně láska nepotřebuje žádné uznání; je bezpodmínečná." Poctěn obdržením tohoto ocenění Paramahamsa Vishwananda strávil čas v laskavém hovoru s organizátory vyznamenání a později na večeři s oddanými a dalšími hosty.



(Předchozí dva obrázky ze slavnostního předávání ocenění jsou ze Svámidžího osobního účtu na Twitteru: https://twitter.com/vishwananda)

Co je to vlastně ocenění Bharat Gaurav?
Jak je uvedeno na internetových stránkách Bharat Gaurav Award (http://www.bharatgaurav.in/), Bharat Gaurav Award je prestižní vyznamenání, které je uděleno hrstce lidí vybraným z celého světa, kteří ve svém oboru dosáhli důležitého mezníku nebo významného počinu. Je zřejmé, že Paramahamsa Vishwananda dostal ocenění za veškerou práci, kterou prostřednictvím Bhakti Margy vykonal. Vedením tisíců duchovně hledajících, otevíráním chrámů po celém světě, předáváním různorodých sádhan vedoucích k dosažení jednoty s Božstvím a ještě mnohem víc je Svámidžího život nezměrným požehnáním pro naši planetu a její obyvatele.


Během své návštěvy v sídle Komory parlamentu byl Paramahamsa Vishwananda doprovázen oddanými, kteří byli nadšeni tím, že vidí veřejné uznání Svámidžího za jeho neuvěřitelnou službu, kterou pro svět vykonává.


Lze konstatovat že, návštěva a slavnostní ceremoniál v sídle Komory parlamentu Spojeného království byly velkým úspěchem naplněným úsměvy, vděčností a milostí Gurua. Vidět takto veřejné vyznamenání Paramahamsy Vishwanandy je nejen inspirující, ale také motivující pro každého z nás pokračovat a napomáhat pozvednout jeho misi, Bhakti Margu, do výšin, kterých je předurčena dosáhnout. Jak Paramahamsa Vishwananda často učí, nejde jen o přijímání lásky, ale je důležité, co s ní děláme poté, co jsme ji obdrželi. Abychom podpořili Svámidžího a zejména jeho poslání, musíme sdílet lásku, kterou neustále dává a stát se tak živoucími příklady jeho univerzálního učení. To je způsob, kterým můžeme my všichni Paramahamsovi Šrí Svámímu Vishwanandovi projevit největší uznání.
Džai Gurudév!

Žádné komentáře: