sobota 21. května 2016

Harmonizace České republiky pomocí OM Chantingu.

JGD milovaná duchovní rodino,
dne 14. 5. 2016 v obci Číhošť na Vysočině uspořádala Bhakti Marga Česká republika ve spolupráci s nadací pro záchranu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti setkání oddaných Šrí Svámího Vishwanandy s krásným záměrem - Harmonizace ČR pomocí OM Chantingu. Akce se konala v místě Geografického středu ČR, který je na louce osazen obeliskem s vyznačenými světovými stranami. Akce se zúčastnilo více jak 50 oddaných z celé ČR (Světlá nad Sázavou, Humpolec, Praha, Třeboň, Sázava, Chrudim, Brno, Hranice na Moravě, Mikulov).
Program byl zahájen návštěvou kostela Nanebevzetí Panny Marie, kde nám paní V. Kovandová, předsedkyni Nadace pro záchranu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti, vyprávěla o historii a Číhošťském zázraku, ke kterému došlo v roce 1948, kdy se během bohoslužby faráře J.Toufara hýbal kříž na oltáři. Program pokračoval Guru púdžou, kterou za účasti dětí vykonala Rohini. Guru púdži se zúčastnili i místní rodáci a členové Nadace pro záchranu kostela Nanebevzetí Panny Marie, kteří byli akcí nadšeni a navázali jsme přátelské vztahy.
Za společné modlitby za vlast a celosvětový mír byla do země u obelisku vložena Šrí jantra požehnaná Mahámandaléšvárem Šrí Svámím Vishwanandou. Místo bylo označeno ručně vyrobenou dřevěnou cedulkou s logem BM a nápisem LÁSKA, TRPĚLIVOT, JEDNOTA. Odpolední přátelské setkání bylo zakončeno společným OM Chantingem a tak byl naplněn hlavní cíl celé akce - harmonizace České republiky vesmírným zvukem ÓM.
Děkujeme všem, kdo se podílel na vytvoření tak krásného zážitku lásky a vzájemného porozumění.
Za organizační tým s láskou Shyama a Natari









Žádné komentáře: