středa 10. prosince 2014

Betlémská hvězda v SPN.

Ze SPN píší...
V týdnu před oslavami dne Babajiho přišel nápad vyrobit velkou hvězdu a zavěsit ji na jednu z venkovních zdí, na fasádu budovy.


O nápadu jsme promluvili s Parmodem, a zeptali se, zda může s konstrukcí hvězdy pomoci. Nápad se mu líbil a nabídl se jít koupit na konstrukci nějaké dráty a svařit je dohromady. Museli jsme mu hvězdu předmalovat a to mohlo být uděláno jen na podlaze garáže. Za pouhé 3 hodiny byla však konstrukce hvězdy z drátů vyrobena.

Natřeli jsme ji v barvě zdi (nejprve jsme ji chtěli pověsit před oranžovou zeď) a společně s Vidyou, pomocníkem na sévě ze Švýcarska, jsme upevnili kolem ocelové konstrukce LED lampičky.

Den před prvním adventním dnem Pramod s několika pomocníky z Čech vylezli na střechu, aby ji pověsili. Bohužel obrázky z těchto chvil nemáme - bylo zima, deštivo, vítr,  a tito 3 muži na střeše čekali na rady: "výše" a "trochu víc vpravo", "neee, více nahoru "...
Mimochodem, nepřipomíná ta chvíle, kdy 3 muži drželi hvězdu, tři mudrce následujcí hvězdu Betlémskou a přicházející k malému Ježíškovi ? :-)



Nyní máme krásnou Betlémskou hvězdu, která ukazuje vám všem cestu do místa, kde budeme slavit narození Ježíše o vánocích.

Žádné komentáře: