Během Navaratri pracuje tým z kuchyně ve Shree Peetha Nilaya velmi usilovně, aby připravil prasad vysoké úrovně.
Přinášíme vám první z receptů, které slíbili, že s námi budou v nejbližších dnech, během festivalu Božské Matky, sdílet.
Zde je jeden z favoritů minulých nocí...
Dezert "Lamingtons"
Piškot:
325 gr mouky
240 gr cukru
80 gr oleje
410 gr vody
1 a ½ prášku do pečiva
vanilková tresť
špetka skořice
Smíchejte samostatně v jedné misce suché přísady - mouku, prášek, skořici a cukr a v jiné misce dohromady vodu, olej a vanilkovou tresť. Pak dejte dohromady a jemně promíchejte metličkou.
Když se dobře smísí, dejte směs do pečící mísy a pečte na 180 ° C po dobu 15-20 minut.
Když se dobře smísí, dejte směs do pečící mísy a pečte na 180 ° C po dobu 15-20 minut.
Poleva:
3 dcl mléka
vanilková tresť
Rozpusťte vše v hrnci. K tomuto množství je třeba 30 dkg kokosu
Nakrájejte piškot na kostky, ponořte je do polevy a pak obalte v sušeném kokosu.
Dobrou chuť !
Žádné komentáře:
Okomentovat