úterý 16. srpna 2016

Nepodporujme bolest a utrpení



„Jen ti lidé, jen ty státy, jen ty civilizace, které nejedí maso a jsou vegetariány, se mohou považovat za vyspělé a humánní. Zvířata nežijí na planetě Zemi proto, aby je člověk zabíjel a dělal si z nich pokrm a uspokojoval tak své chutě. Zvířata jsou na Zemi proto, že jsou plnohodnotnými bytostmi, které jsou součástí Stvoření. Člověk nemá právo žádným způsobem zvířata omezovat, natož je zabíjet a požívat. Pokud tak činí, lidstvo za to musí převzít zodpovědnost ve vesmírném zákonu příčiny a následku. Člověk by se měl stávat více humánním a duchovním. Lidé, zastavte to, co se děje zvířatům ve světě. ZASTAVTE SE A POHLÉDNĚTE ZVÍŘATŮM HLUBOKO DO OČÍ. Člověk zde není proto, aby zvířata zabíjel. Je zde proto, aby o ně pečoval a aby s nimi souzněl. Aby jim vytvářel přirozené životní podmínky, aby jim umožňoval přirozený život. 

Můj Mistr, Paramahamsa Šrí Svámí Vishwananda požádal 19.7.2016 při oslavách Gurupúrnimy v ášramu Shree Peetha Nilaya všechny přítomné, aby se zasadili a aktivně se podíleli na šíření vegetariánství na planetě Zemi.

Sdílejte toto poselství se svými blízkými, rodinou, přáteli, kolegy, kamarády. Ukažte jim tato videa, nechť je shlédnou a sami se na vlastní oči přesvědčí o té nejkrutější skutečnosti. 

Pokud se nedokážete stát ihned vegany, nevadí. Začněte jednoduše tím, že přestanete jíst maso. Ukažte všem, že žít jako vegetarián nebo vegan je skutečný, civilizovaný způsob života. Láskyplný způsob života. Ohleduplný způsob života. Zdravý způsob života. 

Proč? Zde máte odpověď:
„Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte - Gary Yourofsky“

„The life of a lamb in 60 seconds“ (překl: „Život jehněte v 60 vteřinách“)

S láskou, 
Svámí Vishwabaladharananda


Žádné komentáře: