úterý 26. ledna 2016

Just Love festival 2016.


Džai Gurudév,
v návaznosti na úspěšnou oslavu desetiletého výročí Bhakti Margy, které se konalo vloni, vám s radostí oznamujeme konání nového "JUST LOVE FESTIVALU" – festivalu Jen Láska, který se bude konat 15. - 17. července 2016 v ášramu Shree Peetha Nilaya.
Naším cílem je, aby se tento Just Love festival stal jedním z nejlepších duchovních festivalů světa a zařadil se tak mezi oblíbené akce těch, kteří s radostí užijí neopakovatelné atmosféry spolu s ostatními bhakty.
Jde o skvělou příležitost přivést s sebou své blízké, kteří nikdy v ášramu nebyli nebo se ještě nesetkali se Šrí Svámím Vishwanandou. S Just Love festivalem je to jako se samotnou cestou bhakti – nelze ji popsat, je třeba ji zažít.
Zažít můžete například živý kirtan, dozvíte se více o „cestě lásky“, ochutnáte delikatesní jídlo, a především vykonáte duchovní cestu do ášramu, kde tisíce lidí oslaví to nejzásadnější a pro všechny společné – JEN LÁSKU.

Pro registraci na Just Love festival a shlédnutí fotek a videí z minulého roku navštivte tento odkaz:
Více informací o ubytování a možnosti přidat se k duchovní cestě na tento festival k lidem z vaší země budou brzy doplněny. Zůstaňte naladěni!

S láskou,
tým komunikací Bhakti Margy

Žádné komentáře: