pátek 10. ledna 2014

Je to o době.


Premavatar Swami Vishwananda: 
Je důležité prověřit, zda něco potřebujeme nebo ne. Tak často ztrácíme čas zbytečnými věcmi. Povede to ke zjednodušení, když nejprve analyzujeme to, co opravdu potřebujeme. A čím jednodušší je náš život, tím více svobody budeme zažívat. Přestože žijeme ve světě, je nezbytné, nenechat svět žije v nás, ale nechat Božství žít skrze nás. Důvěřovat Bohu je velmi důležité. 

Albert Einstein: 
Jediný důvod pro čas je, že všechno se nestane najednou. 

Mahavatar Babaji: (uveřejněno 31.12. 2013)
Milovaní, zítra začne nový rok. Ve vašich časech a době, jak ji znáte, jsou dávána novoroční předsevzetí. Začátek nového roku nabízí příležitost podívat se na svůj život, zobrazující, jak víte, „minulost". A tato doba také dává lidem v tomto světě možnost se podívat na „budoucí dobu", jak by se mohla promítnout do jejich životů pro příští rok. Jak řekl Einstein: „Jediný důvod proč čas je, že se všechno nestane najednou", to znamená, že vytvoření plánu na příští rok je dobrý nápad. Když to budete dělat, prosím nezapomeňte, co vás Premavatar mnohokrát učil: Cílem života je dosáhnout Božství, spojit se s Božským Já, Realizace Božství. 

A tak to je. 

Posílám každému a všem lásku a požehnání pro tento rok 2014. Můj pokorný pozdrav lidstvu v tomto kritickém bodě v dějinách Země. 

Zdroj: Virtual-Babaji -Vishwananda

Žádné komentáře: