úterý 11. června 2013

Gurujiho 35. narozeniny ve Shree Peetha Nilaya.

Obyvatelé Shree Peetha Nilaya (SPN) budou společně se všemi těmi z vás, kteří se cítí být nějakým způsobem napojeni, oslavovat 13. června 2013 Gurujiho 35. narozeniny. 

Motto je: 
„Společně navždy ve Tvé Lásce“ 


Pro nás je to velmi důležité volno (doslova), takže strávíme  příjemný čas společně a pro jednou bude odložena normální práce, ve které praktikujeme Jeho učení ve společenství s Ním, tedy modlíme se, děláme sádhanu, pomáháme, zpíváme, tancujeme, malujeme, sdílíme, posloucháme, sledujeme a jíme, a prostě si užíváme přítomnosti jeden druhého. Žije v srdcích nás všech. 

Plánovaný program je následující: 

6:15 Atma Kriya praxe 
7:00-8:30 Ranní modlitba (úplný Abhišekam k Swamiho Padukas) 
Po celý den: Seva, společné umělecké dílo, nahrávání zkušeností s Gurujim 
10:00-12:30 Liturgie (Nanebevstoupení Krista) 
13:00 Oběd (venkovní piknik) 
14:30 Yagna 
17:00 Om Healing (s balóny) 
18:00 Večerní modlitba 
19:00 Sankirtan (zpěv) / Průvod - otevřený konec 
20:00 Mauricijská jídla formou bufetu, 
Rodinný večer: sdílení příběhů a vzpomínek na /se Swamim, prezentace obrázků, pěkné krátké videoklipy, pokud bude dobré počasí snad venku s táborákem ;-).

Pro mnohé z vás je to normální pracovní den a navíc nemusíte žít v blízkosti Centra, nemusí být schopni přijít. Nicméně pocítíte-li inspiraci, připojte se i z větší vzdálenosti a to buď uspořádáním yagny nebo společným setkáním s modlitbou a večeří ve večerních hodinách nebo jednoduše naladěním se individuálně na Něj a Jeho / Vaši duchovní rodinu. 

Pokud máte zvláštní zkušenosti s Gurujim, které ještě nejsou sdíleny, velmi uvítáme zaslání e-mailu, ve kterém popíšete svůj příběh v písemné formě. Pošlete jej prosím na: media@bhaktimarga.org. Moc děkujeme!

Přejeme vám všem krásného 13. června a doufáme, že se uvidíme při duchovním otevření 19. - 23. června s mnoha nádhernými pujami a koncerty a hosty z celého světa, a co je nejdůležitější s Gurujim, který se do té doby vrátí (pro program klikněte zde a pro uvítací plakát v němčině zde .

Hodně lásky od nás všech ze Shree Peetha Nilaya. 

PS: poznámka, Guruji opět v letošním roce na jeho narozeniny cestuje - takže očekáváme, že se k nám připojí spíše v duchovní, než tělesné podobě :-).

Žádné komentáře: