středa 22. srpna 2012

Staré zvyky nás čas od času dohánějí…

Když zpíváte Boží jméno, musíte mít tuto vizi plně uvnitř sebe. Obraz Božstva musíte mít uvnitř vaší mysli. Pak zpívejte Boží jméno. Pak se On sám projeví. Děláte-li během zpěvu něco jiného, víte, "dělám tohle, zatímco zpívám Boží jméno“, nepomůže to…

Takže, i když to vypadá, že to nelze udělat, prostě to zkuste. Není tak těžké jen to zkusit, ne? Je snadné něco zkusit, ne? Je pravda, že staré zvyky nás čas od času dohánějí, ale staré zvyky se časem mohou měnit. Přicházejí neustále návyky nové.
Tak vidíte, i se starými zvyky, pokud tu něco změnit lze, člověk to vždy může změnit. Je to jako když řídíte, stále jezdíte do práce tou samou cestou, ne? Ale když je objížďka, co uděláte? Budete se snažit jet po té samé silnici? Pojedete objížďkou, ne?

Takhle stejně se mění staré zvyky. Takže, zkusit něco udělat je snadné, ale musíte si sami říci -"Chci některé věci změnit". To je první krok. Pokud ten první krok nechcete udělat, dobře, pak to k vám nepřijde. A ten první krok je třeba uchopit, a když ho uchopíte, uchopit ho s pevným odhodláním, bez ohledu na to co to je, dosáhnete toho díky Boží milosti, uvědomujíc si že On je s vámi.

Když uděláte něco aby jste Ho potěšili, pomůže vám. A říkám vám, Božská Matka je pro tohle také dobrou pomocí.
Nenechte si ujít šanci, a dokonce i když to vypadá že to nejde, prostě Ho poproste o pomoc nebo se zeptejte Jí. Ona přijde aby vám pomohla, protože to je její radost vidět své děti probuzené, víte. I v obyčejných věcech které děláte, Ona přijde a pomůže vám.

Tak to zkuste.

Žádné komentáře: